Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

2 rezultate Dex Online pentru definitie pocni


Cauta

URL scurt: webdex.ro/sinonime/pocni
Gaseste rime pentru cuvantul pocni
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: cocni, jocni, mocni, ocni, picni, pocăi, pocăni, pochi, poci, pocni, pocnit, pocnit, pocoi, pocoi, porni, pozni, țocni

POCNÍ vb. 1. a trosni, (reg.) a troscăni. (~ din pistoale.) 2. a exploda, a plesni. (Ce-a ~?) 3. v. trosni. 4. a pârâi, a trosni. (Îi ~ încheieturile.) 5. v. plesni. 6. v. lovi. 7. v. sparge.

POCNÍ vb. v. crăpa, plesni.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.