Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

10 rezultate Dex Online pentru definitie foi


Cauta

URL scurt: webdex.ro/sinonime/foi
Gaseste rime pentru cuvantul foi
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: boi, boi, coi, doi (cifră), doi (num.), fai, fi, fii, fob, foc, fof, foi, foi, foit, fol, fon, for, fos, fot, fov, fox, goi, hoi, joi (s.f.), joi (vb.), moi, noi (vb.), noi (s.n.), noi (pron.), noi, oi, poi, roi (s.m.), roi (s.n.), roi (vb.), soi, soi, soi, toi (s.n.), toi (vb.), țoi, țoi, voi, voi, zoi

FOÍ vb. 1. v. forfoti. 2. a se perpeli, a se răsuci, a se suci, a se zvârcoli, (prin Olt.) a se scârciumi. (Toată noaptea s-a ~ în așternut.)

FOÍ vb. 1. v. forfoti. 2. a se perpeli, a se răsuci, a se suci, a se zvârcoli, (prin Olt.) a se scârciumi. (Toată noaptea s-a ~ în așternut.)

CINCIFÓI s. v. sănișoară.

CINCIFOIMÁRI s. v. sănișoară.

FOAIA-FĂGÉTULUI s. v. tâlhărea.

FOAIA-TÂLHÁRULUI s. v. tâlhărea.

FOÁIE s. 1. v. petală. 2. v. sepală. 3. v. filă. 4. (înv. și reg.) pătură. (~ de hârtie.) 5. (la pl.) v. fustă. 6. foaie de cort = pânză de cort. 7. (reg.) pătură. (~ de aluat.)

FOÁIE s. v. cotidian, frunză, gazetă, jurnal, organ, periodic, publicație, revistă, ziar.

FOAIE-DE-VIOÁRĂ s. v. popilnic.

FOAIE-GRÁSĂ s. v. îngrășătoare.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.