Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Un singur rezultat pentru definitie raid


Cauta

URL scurt: webdex.ro/neologisme/raid
Gaseste rime pentru cuvantul raid
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: aid, caid, caid, haid, rad, rai, raia, raia, raid, ralid, rand, rapid, răi, răit, râia, râie, râie, rând, rid

RÁID s.n. 1. Incursiune rapidă executată de o unitate militară (în special de aviație) pe teritoriul unui stat inamic. 2. Drum aerian parcurs de un avion. [Pron. ráid. / < engl., fr. raid].

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.