Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

2 rezultate Dex Online pentru definitie pro


Cauta

URL scurt: webdex.ro/neologisme/pro
Gaseste rime pentru cuvantul pro
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: oro, pero, pio, piro, po, prao, pre, pro, prob, prof, proș, prot, prr, pșo, ro, uro

PRO- Element prim de compunere savantă cu semnificația: 1. „înainte”; „pentru”; „în loc de”; „în caz de”. 2.anterior”, „prioritar” (în timp și în spațiu). [< fr., it. pro-, cf. lat. pro – care stă înainte, în locul lui, gr. pro – înainte; în favoarea].

PRO prep. Pentru, în favoarea... [< lat. pro].

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.