Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

2 rezultate Dex Online pentru definitie non


Cauta

URL scurt: webdex.ro/neologisme/non
Gaseste rime pentru cuvantul non
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: bon, con, don, eon, fon, gon, hon, ion, mon, nan, neon, nin, no, noa, nod, noi (vb.), noi (s.n.), noi (pron.), noi, nom, non, nona, nonă, noo, nor, not, nou, nov, nun, on, son, son, ton, ton, won

NON- Element prim de compunere savantă, folosit la formarea unor noțiuni negative care se află în raport de opoziție exclusivă cu noțiunea exprimată de elementul secund; ne-. V. in-. [< lat., fr., it., engl. non].

NON TROPPO loc. adv. (Muz.; ca indicație de execuție) Nu prea mult. [< it. non troppo].

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.