Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

2 rezultate Dex Online pentru definitie hotă


Cauta

URL scurt: webdex.ro/neologisme/hotă
Gaseste rime pentru cuvantul hotă
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: ahotă, botă, cota, cotă, dota, dotă, fotă, gotă, hata, hoca, hodă, hoha, holă, hopa, hora, horă, horă, hot, hot, hotar, hotă, huta, iota, iotă, jotă, lota, nota, notă, ohotă, potă, rota, sota, vota, zotă

HÓTĂ1 s.f. (Arhit.) Partea de jos, evazată, a vetrei. ♦ Construcție de zid, de metal etc. așezată deasupra unei surse de gaze pentru a le colecta și elimina printr-un coș de ventilație. [< fr. hotte].

HÓTĂ2 s.f. v. jotă.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.