Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

2 rezultate Dex Online pentru definitie garat


Cauta

URL scurt: webdex.ro/neologisme/garat
Gaseste rime pentru cuvantul garat
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: arat, barat, bărat, carat, cărat, dârat, dârât, gagat, gamat, gara, garaj, garant, garat, gară, garău, garet, gavăt, gazat, gătat, gâra, gerat, girat, jărât, mărat, narat, parat, părat, pârât, sărat, sărât, tarat, târât, țarat, vărat, vârât

GARÁ vb. I. tr. A adăposti într-un garaj sau într-un depou (automobile, tramvaie etc.); a trage pe o linie de garaj (o locomotivă, un tren). [< garaj].

GARÁ vb. I. tr. A adăposti într-un garaj sau într-un depou (automobile, tramvaie etc.); a trage pe o linie de garaj (o locomotivă, un tren). [< garaj].

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.