Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Un singur rezultat pentru definitie dea


Cauta

URL scurt: webdex.ro/neologisme/dea
Gaseste rime pentru cuvantul dea
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: bea, cea, da, , de, deal, dec, deca, deda, deh, dei, deja, dejă, delă, dem, demă, deo, des, dez, dia, ea, idea, kea, mea, nea (s.f.), nea (s.m., interj.), nea, șea, tea, zea

DACÁPO loc. adv. (Muz.) De la capăt, de la început; (p. ext.) din nou, încă o dată. ♢ Dacapo al fine (indicând repetarea unei părți dintr-o bucată muzicală) = de la început până la sfârșit. [< it. da capo].

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.