Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

2 rezultate Dex Online pentru definitie cord


Cauta

URL scurt: webdex.ro/neologisme/cord
Gaseste rime pentru cuvantul cord
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: acord, bord, card, cârd, cod, cor, corb, cord, corda, cordi, core, corh, cori, cori, corj, corm, corn (bot., muz.), corn (de animale, de instrumente), corn (franzeluță, recipient, colț), coro, corp, corp, cors, cort, lord, nord, ord

CORD1 s.n. Inimă. [< lat. cor].

CORD2 s.n. Țesătură cu urzeală formată din fire bine răsucite și rezistente și cu bătătura din fire subțiri și rare. ♦ Țesătură folosită la fabricarea anvelopelor. [< engl. cord – nume comercial].

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.