Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

2 rezultate Dex Online pentru definitie bis


Cauta

URL scurt: webdex.ro/neologisme/bis
Gaseste rime pentru cuvantul bis
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: abis, bas, bas, bi, bias, bic (s.n.), bic (taur), bie, big, bil, bio, bip, bir, bis, bisa, bit, biț, biu, biv, bus, cis, dis, ibis, îs, lis, mis, pis, ris, tis, vis, vis, zis

BIS- v. bi-.

BIS adj.invar. A doua oară, repetat. // interj. Exclamație folosită de spectatori pentru a solicita un artist, un ansamblu etc. să repete un număr din program, o arie etc. [< lat. bis – de două ori].

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.