Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Dictionare: ToateDEXSinonimeAntonimeNeologismeOrtograficArh. & Reg.EtimologicAcademic
Cauta

URL scurt: webdex.ro/tot
Gaseste rime pentru cuvantul tot

5 rezultate Dex Online pentru definitie tot (pron.), tot (slovac)

Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: atot, bot, cot (unitate de măsură), cot (anat.), cot (geogr., tehn.), fot, got, hot, hot, iot, lot, mot, not, ot, pot, rot, șot, tat, toc, tod, tog, toi (s.n.), toi (vb.), tom, ton, ton, tont, top, tor, tort, tos, tost, tot (slovac), tot (pron.), tox, trot, tut, vot
a face tot tacâmul expr. (prst.) a-l satisface pe client prin procedee pline de imaginație.
a găsi capac la toate expr. a avea un răspuns pregătit pentru orice întrebare; a dovedi prezență de spirit în orice situație.
a-și băga nasul în toate expr. v. a-și băga botul.
în toată puterea cuvântului expr. în sensul real / imediat al cuvântului.
în toate mințile expr. lucid, treaz; sănătos mintal.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.