fot neologisme, Dictionar de Neologisme DEX

fot

găsește rime pentru fot
Cuvinte apropiate: bot, cot (unitate de măsură), cot (anat.), cot (geogr., tehn.), făt, fit, fob, foc, fof, foi, foi, foit, fol, folt, fon, font, foot, for, fort, fos, fost, fot, fotă, foto, fov, fox, got, hot, hot, iot, lot, mot, not, ot, pot, rot, șot, tot (pron.), tot (slovac), vot

FOT

s.m. (Fiz.) Unitate de măsură a iluminării, reprezentând iluminarea unei suprafețe de un centimetru pătrat care primește un flux de un lumen repartizat uniform. [< fr. phot, cf. gr. phos – lumină].
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar