definiția top definiție dex

top

găsește rime pentru top
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: bop, cop, dop, hop, mop, op, pop, pop, stop, șop (s.m.), șop (s.n.), tap, tip, tip, toc, tod, tog, toi (vb.), toi (s.n.), tom, ton, ton, top, topi, topo, tor, tos, tot (slovac), tot (pron.), tox, trop, țop
Cuvinte apropiate: bop, cop, dop, hop, mop, op, pop, pop, stop, șop (s.m.), șop (s.n.), tap, tip, tip, toc, tod, tog, toi (vb.), toi (s.n.), tom, ton, ton, top, topi, topo, tor, tos, tot (slovac), tot (pron.), tox, trop, țop

TOP1

, topuri, s.n. 1. Pachet de hârtie sau de carton (cuprinzând un anumit număr de coli). 2. (Pop.) Pachet de bumbac (cu un anumit număr de legături). 3. (Înv.) Val de postav. – Din tc. top.

TOP2

, topuri, s.n. Clasament al preferințelor pentru spectacole, actori, bucăți muzicale, manifestări artistice etc., pe baza punctajului oferit de publicul spectator sau de specialiști, direct sau prin corespondență. – Din engl. top.

ȚOP

interj. 1. Exclamație care însoțește o săritură, o mișcare bruscă sau (rar) care sugerează o cădere. 2. Exclamație care se rostește la sosirea cuiva sau la intervenția neașteptată a cuiva. ♦ Cuvânt care exprimă o schimbare subită de atitudine, de situație. [Var.: țup, țúpa interj.] – Onomatopee.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar