definiția tact definiție dex

tact

găsește rime pentru tact
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: act, lact, pact, tac, tacă, tacet, tacit, tact, tacta, taft, taht, tat, tăcut, tăut, tânt, tract
Cuvinte apropiate: act, lact, pact, tac, tacă, tacet, tacit, tact, tacta, taft, taht, tat, tăcut, tăut, tânt, tract

TACT

s. n. I. simț tactil, pipăit. II. măsură, cadență ritmică (în muzică, mișcare, dans etc.). III. simț al măsurii, manieră deosebit de grijulie și de atentă în comportarea cuiva. ♢ (p. ext.) pricepere, abilitate. (< germ. Takt, fr. tact)
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar