definiția pre definiție dex

pre

găsește rime pentru pre
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: bre, cre, ore, pare, pe, pee, pire, pre, prea, preș, preț, prez, pro, prr, re, spre, vre
Cuvinte apropiate: bre, cre, ore, pare, pe, pee, pire, pre, prea, preș, preț, prez, pro, prr, re, spre, vre

PRE1-

Element de compunere care înseamnăînainte”, „anterior” și care servește la formarea unor substantive, a unor verbe, a unor adverbe și a unor adjective. – Din fr. pré-.

PRE2

prep. v. pe.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.