definiția mezi definiție dex

mezi

găsește rime pentru mezi
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: iezi, meci, mei, meli, meni, mesi, mez, mezi, mezin, mezo, mozi, nezî, smezi, umezi, vezi
Cuvinte apropiate: iezi, meci, mei, meli, meni, mesi, mez, mezi, mezin, mezo, mozi, nezî, smezi, umezi, vezi

MEZI

s.m. pl. (Mat.) Numitorul primului raport și numărătorul celui de al doilea raport al unei proporții. – Cf. lat. medius, it. medio.

MED,

mezi, s.m., adj. 1. S.m. Persoană care făcea parte din populația de bază a Mediei sau care era originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Mediei sau mezilor (1), privitor la Media sau la mezi. – Din fr. mède.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar | Kurs walut