definiția loco definiție dex

loco

găsește rime pentru loco
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: coco, hoco, lico, loc, locă, locă, loch, loco, logo, loro, loto, loxo, poco, toco, voco
Cuvinte apropiate: coco, hoco, lico, loc, locă, locă, loch, loco, logo, loro, loto, loxo, poco, toco, voco

LOCO1-

Element de compunere care înseamnăloc” și care servește la formarea unor substantive. – Din fr. loco-.

LÓCO2

adv. (Privitor la destinația unei scrisori, a unui colet etc.) În aceeași localitate în care se află și expeditorul. ♦ (În legătură cu achiziția unor mărfuri, precedând un substantiv, ca determinare locală) La locul de producție sau la un punct fix de transport; în, la. – Cuv. lat.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar