definiția inie definiție dex

inie

găsește rime pentru inie
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: cinie, dinie, finie, iie, inde, inic, inie, iție, iunie, înde, linie, sinie, unie
Cuvinte apropiate: cinie, dinie, finie, iie, inde, inic, inie, iție, iunie, înde, linie, sinie, unie

iníe (iníi),

s.f. – Sloi, gheață care se formează iarna pe suprafața apelor curgătoare. Sl. inijegrindină” (Miklosich, Slaw. Elem., 23; Miklosich, Lexicon, 257; Cihac, II, 148), cf. bg., rus. inej, sb., cr. inje.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar