definiția halal definiție dex

halal

găsește rime pentru halal
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: hadal, halaj, halal, halali, halat, halat, hală, halău, hall, hamal, haral, hălăi, hălăl
Cuvinte apropiate: hadal, halaj, halal, halali, halat, halat, hală, halău, hall, hamal, haral, hălăi, hălăl

HALÁL

interj. Exclamație care exprimă admirația; bravo! ♢ Expr. (Fam.) Halal mie (sau ție etc.) sau halal să-mi (sau să-ți etc.) fie! = bravo! te felicit! să-ți fie de bine! – Din tc. halal.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar