definiția bâlci definiție dex

bâlci

găsește rime pentru bâlci
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: baci, bali, bălai, bălăci, bălăi, băli, bălti, bâlc, bâlcă, bâlci, calci, gâlci, hălci, mâlci
Cuvinte apropiate: baci, bali, bălai, bălăci, bălăi, băli, bălti, bâlc, bâlcă, bâlci, calci, gâlci, hălci, mâlci

BÂLCI,

bấlciuri, s.n. Târg mare ținut la anumite epoci ale anului, la sărbătorile importante și însoțit de spectacole și de petreceri populare; iarmaroc. ♦ Fig. (Fam.) Gălăgie, hărmălaie, zăpăceală. – Din magh. bolcsu.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar | Kurs walut