definiția apos definiție dex

apos

găsește rime pentru apos
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: acos, apăs, apis, apo, apod, apoi, apor, apos, apus, apus, ațos, căpos, epos, pos, râpos
Cuvinte apropiate: acos, apăs, apis, apo, apod, apoi, apor, apos, apus, apus, ațos, căpos, epos, pos, râpos

APÓS, -OÁSĂ

, apoși, -oase, adj. 1. Care conține (prea multă) apă, bogat în apă. 2. Care seamănă cu apa. ♢ Umoare apoasă = lichid transparent care se află între corneea și cristalinul ochiului. – Lat. aquosus.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.