definiția șut definiție dex

șut

găsește rime pentru șut
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: aut, but, cut, lut, mut, nut, rut, șot, șput, șt, șu, șuc, șui, șui, șum, șunt, șup, șur, șuș, șut, șuta, șuti, șuț, tut, ut
Cuvinte apropiate: aut, but, cut, lut, mut, nut, rut, șot, șput, șt, șu, șuc, șui, șui, șum, șunt, șup, șur, șuș, șut, șuta, șuti, șuț, tut, ut

ȘUT2

, șuturi, Lovitură (puternică) dată cu piciorul, cu mâna, cu capul sau cu un instrument special în minge, la anumite jocuri sportive. – Din fr., engl. shoot.

ȘUT1

, șuturi, s.n. Durata zilei de lucru a unei echipe de muncitori într-o mină; schimb; normă a unui miner în timpul unui schimb. – Din germ. Schicht.

ȘUT3, -Ă

adj. v. ciut.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar