definiția sustinuta definiție dex

sustinuta

găsește rime pentru sustinuta

SUSȚINÚT, -Ă

, susținuți, -te, adj. (Despre modul, ritmul de desfășurare a unei activități, a unor manifestări) Constant, viu, activ; stăruitor, perseverent, neobosit, neîntrerupt. ♦ (Despre natura, stilul unor scrieri, unei compoziții muzicale etc.) Menținut la un nivel înalt. – V. susține.

SUSȚINÚT

adj. 1. v. ajutat. 2. v. perseverent. 3. continuu, neîntrerupt, statornic, (înv.) nepregetat, nepregetător. (O preocupare ~.) 4. activ, viu. (O campanie ~.)

Susținut

respins

susținút

adj. m., pl. susținúți; f. sg. susținútă, pl. susținúte

SUSȚINÚ//T ~tă (~ți, ~te)

1) v. A SUSȚINE. 2) (despre activități sau despre modalitatea lor de realizare) Care este menținut la un nivel constant (suficient de înalt). /v. a (se) susține

SUSȚINÚT, -Ă

adj. Stăruitor, perseverent. ♦ Care rămâne același, nu se dezminte; constant, consecvent. [< susține].

SUSȚINÚT, -Ă

adj. stăruitor, perseverent. ♢ care rămâne același, nu se dezminte; constant, consecvent. (< susține)
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar