definiția redimensionat definiție dex

redimensionat

găsește rime pentru redimensionat
Cuvinte apropiate: redimensiona, redimensionat

REDIMENSIONÁT, -Ă,

redimcnsionați, -te, adj. 1. (Despre construcții, mașini etc.) Ale cărui dimensiuni au fost recalculate. 2. (Fig.) Care a fost reevaluat, care a fost abordat din altă perspectivă. [Pr.: -si-o-] – V. redimensiona.

REDIMENSIONÁ,

redimensionez, vb. I. Tranz. A recalcula dimensiunile (unei construcții, unei mașini etc.) ♦ Fig. A aborda dintr-o nouă perspectivă; (rar) a regândi. [Pr.: -si-o-] – Re1- + dimensiona.

redimensioná

vb. (sil. -si-o-), ind. 1 sg. redimensionéz, 3 sg. și pl. redimensioneáză

REDIMENSIONÁ

vb. I. tr. A face noi dimensiuni, a recalcula dimensiunile (unei construcții, ale unei mașini etc.). [Pron. -si-o-. / < re- + dimensiona].

REDIMENSIONÁ

vb. tr. a face noi dimensiuni, a recalcula dimensiunile unei construcții, mașini etc. ♢ (fig.) a aborda dintr-o nouă perspectivă. (< re1- + dimensiona)
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar