definiția precădere definiție dex

precădere

găsește rime pentru precădere
Cuvinte apropiate: precădere, precedere, recădere

PRECĂDÉRE

s.f. Întâietate, prioritate, preferință acordată unei persoane, unei probleme etc. ♢ Loc. adv. Cu precădere = în primul rând, înainte de orice; mai ales, în (mod) special, îndeosebi, de preferință. – Pre1- + cădere.

PRECĂDÉRE

s. v. prioritate.

precădére

s. f., g.-d. art. precădérii

PRECĂDÉRE

f. fam. Întâietate a unui obiect, a unei ființe sau situații în raport cu altele (când există posibilitatea de a alege); preferință. ♢ Cu ~ mai ales; îndeosebi. /pre- + cădere

PRECĂDÉRE

s.f. Prioritate; preferință. ♦ Cu precădere = mai ales, de preferință. [< pre- + cădere].

PRECĂDÉRE

s. f. prioritate; preferință. o cu ~ = mai ales, îndeosebi. (< pre- + cădere)
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar