bâzâit sinonim, Dictionar de Sinonime DEX

bâzâit

găsește rime pentru bâzâit
Cuvinte apropiate: bazalt, bazat, bârâit, bâțâit, bâțâit, bâzâi, bâzâit, zâzâit

BÂZÂÍT

adj. v. plângăcios, plângăreț, scâncit, smiorcăit, văicăreț.

BÂZÂÍT

s. bâzâială, bâzâire, bâzâitură, zbârnâială, zbârnâire, zbârnâit, zbârnâitură, zâzâit, zumzăială, zumzăire, zumzăit, zumzăitură, zumzet, (rar) vuvuit, zbârn, zumbăire, zuzet. (~ul insectelor.)

BÂZÂÍT

s. v. plâns, plânset.

BÂZÂÍ

vb. a zbârnâi, a zâzâi, a zumzăi, (rar) a zumbăi, (pop.) a bombăni, (reg.) a bornăi, (Transilv. și Ban.) a vâjâi. (Albinele ~.)

BÂZÂÍ

vb. v. bodogăni, cicăli, dăscăli, plictisi, plânge, sâcâi.

MUSCĂDEBÂZĂÍT

s. v. streche.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar | Kurs walut